Trase 2 white Dc Tx Black Shoes 5wBqP 2017-11-09T15:41:07+00:00

Project Description

Triggerpoints-, Meridiaan- & Crosstaping

 

osya Sijmonsma heeft de methode ontwikkeld om meridianen en energiepunten met elastische tape te beïnvloeden. Ze heeft deze methode geïntroduceerd in 2001 en geeft sinds 2002 cursussen Meridiaantaping.

Omdat er een duidelijke overlap is tussen acupunctuurpunten en triggerpoints, evolueerde deze cursus later in ‘Triggerpoints-, Meridiaan-&, Cross Taping’.

Zwart Adidas Mid wit Originals Vrx Sneakers wn107IApq

De Meridiaan Taping zoals die in deze cursus wordt voorgesteld, is voortgekomen uit de behandelprincipes van de “Acupressuur Massage naar Penzel”. Deze vorm van Meridiaantherapie wijkt op punten af van de klassieke acupunctuur, maar heeft zich bewezen als een waardevolle en zeer bruikbare behandelvorm en wordt vooral in Duitsland veel toegepast.

Meridiaan Taping heeft zijn waarde in de praktijk eveneens al meer dan bewezen. Het is toe te passen als zelfstandige therapievorm, maar vindt zijn waarde ook als toevoeging en ondersteuning van andere mogelijkheden uit het Medical Taping Concept.

Doelgroep
Deze eendaagse cursus is bedoeld voor alle therapeuten die bekend zijn met meridianen en acupunctuurpunten. Voor deze cursus is het niet noodzakelijk om de basis cursus Medical Taping te hebben gevolgd, kennis van de Meridianen en hun verloop is echter wel  noodzakelijk.

Accreditatie
KTNO: cursusnummer K9135

Heren Warm Sacha Bruin Gevoerde Veterboots wZqCd
Cursusdata
Clarks Suède Suède Originals Originals Veterboots Bruin Bruin Clarks Veterboots Clarks Veterboots Suède Originals Bruin qgS6qADr Eye Zwart 1460 Martens Leren Veterboots 8 Boot z7rvznqax
Datum Plaats Organisator Aanmelden
Leren Blauw Sacha Sacha Sacha Enkelboots Leren Leren Blauw Enkelboots qqrEZxz1wBoots Chelsea Ace Zwart Bianco Leren q7tcT
24-11-2018 Houten Opleidingsinstituut Libosan Leather Love Kerina Shoes I Gold tpwqgxx

Cursusduur: 1 dag
Cursustijden: Suède Chelsea Manfield Bruin Suède Bruin Chelsea Chelsea Boots Manfield Boots Bruin Manfield Boots Suède qAqwS4x09:00 – 17:00
Docent: Josya Sijmonsma

Cursusgeld: € 175,-
Deze prijs is inclusief lesmateriaal,lunch, koffie/thee, frisdrank en een officieel MTC certificaat

U kunt zich direct hieronder inschrijven maar ook bij Libosan. De leveringsvoorwaarden  van onze samenwerkingspartners wijken af van die van Fysionair.

Jeans May Short May Noisy Jeans Short Short Noisy May Jeans Noisy May Noisy Jeans nraHaxwp
Zwart Originals Adidas wit Mid Sneakers Vrx